Nyheter‎ > ‎

Inne KM 2014

skickad 25 mars 2014 13:20 av Svante Gustafsson   [ uppdaterad 25 mars 2014 13:25 ]
Då var det avgjort!
Inomhus KM avgjordes måndag den 24/3.  21 skyttar på startlinjen. Vi maxade nästan ut i antalet personer vi kan hantera i lokalen.
Tävlingsronden var SBK 300 Special med sedvanlig godtycklig klassindelning av ordförande (ungdomar och seniorer). 40 och 60 tapeter

Förstaplatsen bland seniorerna säkrade "Danne Deflex" utan större problem med 258 poäng. Andraplatsen togs av Palle Plunger som verkar vara tillbaks i stor stil efter ett litet uppehåll. Tredjeplatsen kämpade "Bengan the Bow", eller som vi säger BB, till sig med 231 poäng. Men i ärlighetens namn borde han ha vunnit med den båge han använde.....
Herminator med ny båge behöver lite mer tid, men sedan kommer han vara farlig. Jag kommer igen utomhus var hans svar på allt. Tina Tab kan bättre vet vi sedan tidigare, men fick denna dag nöja sig med en 6:e plats.  Nisse Nock och Sune Stabb kämpade bra men kom sist! Bra jobbat alla!!

Ungdomarna då? Jo där var Elise säkerheten själv och visade återigen att träning ger färdighet. Hon vann med 257 poäng. På andraplats med ny, egen båge kom Lydia. Hon har inte varit med så länge, men vilken potential!. På tredjeplats har vi väldigt glädjande Stecy. Bara en poäng efter Lydia. Stecy har kämpat länge och det var verkligen hans tur att komma på pallen! Strax efter segertrion kom i ingen speciell ordning: Moa, Joar, Hugo, Sam, Caspian, Anton, Lucas, Simon och Stor Klas. Bra kämpat allihopa!!

Nu kör vi hårt med träningen de sista veckorna innan vi flyttar ut.

//Svante


Comments